Το Digital Life Magazine είναι μηνιαίο περιοδικό που ασχολείται με την τεχνολογία, τον τομέα του home entertainment, την 7η τέχνη και το Διαδικτύο.

Υπήρξε το πρώτο free press έντυπο στη χώρα μας με αποκλειστικό αντικείμενο την εφαρμογή της τεχνολογίας στην καθημερινή μας ζωή, με όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει ο καθένας για τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών, των consumer electronics, της οικιακής ψυχαγωγίας και των gadgets.

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης για κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί καθημερινά (smartphones, tablets, φωτογραφικές και λοιπά gadgets), αλλά και τα μέσα που θα τον κάνουν να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε τεχνολογική εξέλιξη (Blu-ray, DVD, CD, βιβλία) βρίσκονται μέσα στις σελίδες του περιοδικού.

Επιπλέον: αναλυτική παρουσίαση και κριτική για τις ταινίες που παίζονται στις αίθουσες, επίκαιρα αφιερώματα, συνεντεύξεις και καλλιτεχνικά νέα, ατζέντα με τα καλύτερα events του μήνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το Digital Life είναι γραμμένο με lifestyle προσέγγιση, ώστε να είναι κατανοητό από τον καθένα όποια κι αν είναι η σχέση του με τις τεχνολογικές εξελίξεις, ενώ δίνει σημαντική έμφαση στην εικόνα και τη φωτογραφία με στόχο πάντα την ξεκούραστη και εύκολη ανάγνωση και την ξεκάθαρη πληροφόρηση.

Είναι στελεχωμένο από μία σειρά έμπειρων συνεργατών που έχουν πολυετή ενασχόληση με το χώρο των περιοδικών τεχνολογίας, εξειδικευμένη γνώση αλλά και τη διάθεση να τη μεταδώσουν και να την κάνουν κατανοητή σε κάθε αναγνώστη.

Κυκλοφορεί 11 φορές το χρόνο (κάθε μήνα εκτός Αυγούστου), με επιλεγμένη θεματολογία από το www.digitallife.gr, το απόλυτο site για την τεχνολογία στη ζωή μας, με όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των κινητών τηλεφώνων, των υπολογιστών, του audio/video, αλλά και των gadgets γενικότερα, αποκλειστικές δοκιμές συσκευών που συνοδεύονται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, τις καλύτερες εφαρμογές της αγοράς που απογειώνουν τις δυνατότητες κάθε gadget και επιπλέον, πολλά νέα από το χώρο του home entertainment, μαζί με ακόμη περισσότερα διαδικτυακά νέα που αξίζουν αναφοράς.

Info

  • Supported Devices

    iPhone, iPad

  • First Release

    Jun 18, 2013

  • Current Status

    Not Available